Velkommen til min hjemmeside.

Jeg hedder Pojken Flensborg og jeg er pianist, komponist og kapelmester.

Jeg komponerer og spiller min egen musik men jeg spiller og fortolker andres musik med lige stor glæde.

Her kan du følge mine aktuelle projekter, koncerter, udgivelser og meget mere.

God fornøjelse!

Projekter

Pojken solo

Pojken komponerer egen musik til sine soloprojekter. Pojkens første album “Music for Small Ensemble” udkom i 2015 og bestod af egne klassiske kompositioner for piano.
MERE

Dayyani/Flensborg Duo

Dayyani/Flensborg Duo spiller klassiske kompositioner arrangeret for piano og cello. Musikken er smuk og melodisk og bringer lytteren vidt omkring i et forskelligartet landskab af stemninger.
MERE

Annekei and Something Borrowed

Annekei and Something Borrowed gendigter og fortolker gamle såvel som nye pop- og rockhits og arranger dem for klassisk klavertrio med Annekeis fine rene vokal i front.
MERE

Nordens Tone

Nordens Tone er et orkester, der med udgangspunkt i Nordens viser og sange udforsker krydsfeltet mellem jazz, viser og folkemusik. På en utraditionel og nyskabende måde forsøger de at indfange en særlig nordisk lyd eller ”tone”.
MERE

Jacob Venndts Fabulous Swing Trio

Tight" og rå-swingende pianotrio med et twist: en syngende bassist, der samtidig også behersker den kromatiske mundharpe på virtuost niveau!
MERE

Flensborg/Venndt Duo

Flensborg/Venndt-Duo er en moderne jazzkonstellation, der spiller egen musik med særlig vægt på den billedskabende og fantasifulde komposition.
MERE

Flensborg/Bjørnskov

Flensborg/Bjørnskov fortolker de kendte klassikere som Forelsket i København, Månestrålen og Hvorfor er lykken så lunefuld i smukke, melodiske arrangementer for kontrabas og piano.
MERE

Den nye Salmetrio

Den Nye Salmetrio præsenterer en række af de nye salmer i spændende arrangementer med undertoner af både jazz og pop og med masser af soloindslag.
MERE