Velkommen til min hjemmeside.

Jeg hedder Pojken Flensborg og jeg er pianist, komponist og kapelmester.

Jeg komponerer og spiller min egen musik men jeg spiller og fortolker andres musik med lige stor glæde.

Her kan du følge mine aktuelle projekter, koncerter, udgivelser og meget mere.

God fornøjelse!

Projekter

Pojken solo

Pojken komponerer egen musik til sine soloprojekter. Pojkens første album “Music for Small Ensemble” udkom i 2015 og bestod af egne klassiske kompositioner for piano. 

 

 

Senest har Pojken komponeret, arrangeret og produceret et album med klassisk musik for cello og piano. Samira Dayyani som er klassisk uddannet spiller cello på albummet  “Music for Small Ensemble vol.2 feat. Samira Dayyani”.  Albummet releases på Aarhus Jazzfestival i forbindelse med en koncert.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MERE

Dayyani/Flensborg Duo

Dayyani/Flensborg Duo spiller klassiske kompositioner arrangeret for piano og cello. Musikken er smuk og melodisk og bringer lytteren vidt omkring i et forskelligartet landskab af stemninger.

 

 

Pojken påbegyndte i 2016 et samarbejde med den klassiske cellist Samira Dayyani. De fleste kompositioner i duoens repertoire er er Pojkens egne 
Det har længe været Pojkens ønske at få integreret den klassiske musik, og især celloen, i sine kompositioner

Med Samira Dayyani er det lykkedes at få en musiker der både mestrer det traditionelle klassiske repertoire, men også er i stand til forløse det rytmiske.

Duoen indspillede i november 2016 en CD i Nilentostudiet i Göteborg, som udkommer i forbindelse med jazzfestivalen i Århus. Duoen tager udgangspunkt i Pojkens kompositioner, men der er også fortolkninger af store klassiske “hits” på repertoiret.

MERE

Annekei and Something Borrowed

Annekei and Something Borrowed gendigter og fortolker gamle såvel som nye pop- og rockhits og arranger dem for klassisk klavertrio med Annekeis fine rene vokal i front. 

 

Kvartetten fortolker deres yndlingssange fra deres yndlingssangskrivere som Peter Gabriel, Paul Simon, Joni Mitchel, Coldplay og Britney Spears der bare er nogle af de kunstnere, der hyldes, når Annekei and Something Borrowed går på scenen med bløde, sprøde, poppede jazztoner.

Annekei - alias Anne Kraglund er tilbage i Danmark efter en succesfuld karriere i New York, Japan og Sydkorea.

Her har hun indledt et samarbejde med Pojken Flensborg og to af hans gamle samarbejdspartnere: Torben Bjørnskov på bas og Per Kolling på trommer. Kvartetten fortolker deres yndlingssange fra deres yndlingssangskrivere, fra Paul Simon over Joni Mitchell til Peter Gabriel - og en hel masse andre. Kvartetten indspillede deres debutalbum i Sverige i 2016 og albummet forventes udgivet i efteråret 2017

 

MERE

Nordens Tone

Nordens Tone er et orkester, der med udgangspunkt i Nordens viser og sange udforsker krydsfeltet mellem jazz, viser og folkemusik. På en utraditionel og nyskabende måde forsøger de at indfange en særlig nordisk lyd eller ”tone”.

 

Orkestret spiller sange, viser og salmer fra alle de nordiske lande sunget på originalsprogene krydret med egne kompositioner. Nordens Tone har eksisteret i syv år, har spillet mere end 200 koncerter, har turneret i de nordiske lande, Tyskland og Tjekkiet, og har tre udgivelser bag sig. Et fjerde album bliver indspillet i efteråret

 

MERE

Jacob Venndts Fabulous Swing Trio

Tight" og rå-swingende pianotrio med et twist: en syngende bassist, der samtidig også behersker den kromatiske mundharpe på virtuost niveau!

 

 

Hvis man elsker Toots Thielemans, Svend Asmussen, Louis Armstrong og Leo Mathisen er "J.V.F.S.T" et must!

Entertainment og humør er i højsædet når denne trio tryllebinder sit publikum med en medrivende kærlighed til guldalderjazz og swing-musikken.
Repertoiret er fyldt med de mest elskede klassikere inden for genren, men nyere evergreens tages også under respektfuld behandling og bidrager til en alsidig koncertoplevelse.

...og så er jazz i øvrigt noget man skal kunne danse til!

MERE

Flensborg/Venndt Duo

Flensborg/Venndt-Duo er en moderne jazzkonstellation, der spiller egen musik med særlig vægt på den billedskabende og fantasifulde komposition.

 

 

Flensborg/Venndt-Duo har deres mere end 15-årige levetid spillet et utal af skolekoncerter, kirkekoncerter, jazzkoncerter, spillet til private arrangementer, på højskoler, efterskoler – og medvirket ved en Gudstjeneste for DR-kirken!. Med andre ord en fleksibel størrelse, hvis lyriske, drømmende og til tider muntre lydunivers skabes af instrumenterne klaver, kontrabas og kromatisk mundharpe, og bæres frem af de to herres veludviklede trang til at underholde og fortælle om deres musik.

Inspirationen er hentet fra jazzhistoriens store komponister, men duoen trækker også på den klassiske musiktradition, folkemusikken, de store filmkomponister og den danske sang- og salmeskat.

 

 

MERE

Flensborg/Bjørnskov

Flensborg/Bjørnskov fortolker de kendte klassikere som Forelsket i København, Månestrålen og Hvorfor er lykken så lunefuld i smukke, melodiske arrangementer for kontrabas og piano.

 

 

Pojken og Torben Bjørnskovs samarbejde strækker sig mere end 10 år tilbage, og har foreløbigt resulteret i to udgivelser: Duopladen “Månestrålen”, hvor danske vise- film- og revymelodier bliver fortolket, og i pladen “Roots” i samarbejde med den engelske saxofonist Stan Sulzmann.

MERE

Den nye Salmetrio

Den Nye Salmetrio præsenterer en række af de nye salmer i spændende arrangementer med undertoner af både jazz og pop og med masser af soloindslag.

 

 

Pojken Flensborg er også uddannet som organist og har sit daglige virke i Skibet kirke. Han har spillet i en lang række jazz sammenhænge både som solist og som sideman. For tiden har han stor succes med orkestret Nordens tone. 

Anette Buonaventzen har sunget professionelt i 20 år i både danske og internationale sammenhænge, med bigbands og symfoniorkestre såvel som små konstellationer og i mange forskellige genrer.

Ulrik Bust har primært beskæftiget sig med rock, pop, blues, soul og rock’n’roll. Han har spillet og indspillet med en lang række forskellige danske og udenlandske artister som Peter Belli, Rock Nalle, Anne Linnet, Henning Stærk m.fl.

 

MERE

Vejlerevyen

Vejle Revyen 2017 med titlen "Lige om hjørnet" har premiere på Vejle Musikteater d. 22. November og er igen i år med Pojken som kunstnerisk leder.

 

 

Scenen er sat for Vejle Revyen

Musik, skarp satire og humor er udgangspunkt for revyens kærlige behandling af både  lokale,  nationale og globale aktualiteter og tendenser  En sjov, skarp og underholdende forestilling, der spilles i Jacob Gade Salen i Vejle Musikteater, hvor der er plads til 160 publikummer ved runde borde. Det hyggelige og intime setup er den perfekte ramme om revyen. Publikum kommer helt tæt på de medvirkende, så der netop kan opstå det helt særlige samspil mellem skuespillere, publikum, grin, pointer, eftertænksomhed og overraskende momenter, som kendetegner en moderne og levende revy.

Temaet i dette års revy

Dette års revy får titlen ”Lige om hjørnet”, fordi der altid er noget der venter lige om hjørnet. Vi danskere er optimister af natur. Det kommer! Det er vi sikre på, det der lige venter om hjørnet;  det gode vejr, skattelettelsen, kærligheden, lønforhøjelsen - og politiskolen selvfølgelig. Optimismen blomstrer også i årets revy. Og indtil andet er bevist, er der ved premieren også en jul, der venter lige om hjørnet!

Medvirkende

Den garvede revy-skuespiller og instruktør Ina-Miriam Rosenbaum står både på scenen og i spidsen som instruktør for årets revy. Pojken Flensborg er ankermanden i Vejlen Revyen og er både kapelmester musiker sammen med den fremragende multimusiker Jacob Venndt.  De medvirkende skuespillere er også erfarne i revy-faget: Gunvor Reynberg har medvirket i et utal af store og mindre revyer over hele landet og Morten Bo Koch fik sin revy-debut tilbage i 2008 i Kolding Sommerrevy, og har siden spillet et utal af revyer og cabareter på Randers Egnsteater, hvor han til daglig er ansat som skuespiller.

Køb billet her

MERE